Serpentine »
MVDr.prostejanek (20:14:59): jsi sikovna :) ja prave pecivo taky delam pivni, ale je pravda, ze jsem vychazela vzdy z jednoho receptu .. kdyby bylo vice casu, rozhodne bych experimentovala
az bude cas tak vyzkousim, ty rozmrazovany rohliky z kramu se s cerstve upecenym doma nedaji srovnavat ;)
ted jsem spis nonstop nasrana :D nez budeme delat novou kuchyn, musim vystacit s el. troubou co tu je od zacatku, ktera ale podle me pece proste naprosto nahovno .. na tech par mesicu se mi ale nechce shanet jinou
jsem, nebo spis byla jsem zvykla hodne pect a chybi mi to, cokoli ale upecu v tyhle je proste hrozne v prdeli .. :D ted jsem pekla babovku, chutove nastesti super, ale .. vubec nevybehla (je to recept, ktery pecu pravidelne uz nejaky rok a nikdy jsem v jinych troubach nemela problem), ok, ale hlavne i pres vymazani a vysypani formy byla tmava (pritel si myslel, ze jde o nejakou cokoladovou variantu), i presto se proste testo nejak pripaluje, nerozumim tomu .. pecu strudl, na pecicim papiru, na vrchu ok, dole tmavej, pritom treba jsem zvykla pect strudl na 160-180 stupnu tak 30-35 minut .. tady za stejne dlouhou dobu ho upecu pri ani ne 100 stupnich :D obcas si nekomu postezuju a dostane se mi odpovedi, ze jako kazda trouba pece TROCHU JINAK, ale az takovyhle teplotni rozdil imho neni normalni ...