::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka Pečení, smažení, dušení --- stats --- home

více...
9. května 2025 [22:28:14]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
Pečení, smažení, dušení
...zkrátka vše kolem vaření!

:: homepage
vlastník: sibka ::
80 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 84-103 z 9466 :: dolů dospod >>
Siren
* 19. ledna 2018 [13:16:12] Re :: link
Siren » #PhoeniX (12:15:20): the marinade must flow
 
uri
* 19. ledna 2018 [12:22:11] Re :: link
uri » #PhoeniX (12:15:20): fermented shit ftw
 
#PhoeniX
19. ledna 2018 [12:15:20] Re :: link
#PhoeniX » Siren (9:29:53): láhůdkové s řasou není špatné, ale občas se nafouklo kontaminací, pár jsem jich vracel :D ne, chci vlastní marinádu, tohle bylo sakramentsky lepší než kupované, s minimálním vynaloženým úsilím pro výslednou chuť
i control the spice, i control the universe .)

uri (9:31:46): vím že to existuje, nope.avi, to fakt radši ten durian ;]
 
uri
* 19. ledna 2018 [9:31:46] Re :: link
 
Siren
* 19. ledna 2018 [9:29:53] Re :: link
Siren » #PhoeniX (6:43:47): koupit rovnou marinovany :D
 
#PhoeniX
19. ledna 2018 [6:43:47] Re :: link
#PhoeniX » nějaké tipy na úpravy tofu? tohle mi celkem vyšlo... vymáčknout zbytkovou vodu z hmoty a zpátky nakapat marinádu ze sojovky, rozmačkaného česneku, trošky hnědého cukru, škrobové moučky, skořice, pepř, kapka oleje s habaneros, nakonec posyp černým sezamem, kousek badyánu do oleje na wok a opéct kousky pěkně do zlatova

ještě to možná chce trochu nálevu z namočených shiitake na dotáhnutí umami chutí, jinak bych se za to nestyděl ani před vietnamcem :)
 
helvete
25. prosince 2017 [19:59:57] Re :: link
helvete » binnmode (17:20:34): jj, hribky...
 
Binn
24. prosince 2017 [17:20:34] Re :: link
Binn » helvete (21:33:52): a jako z normapnich hub?
 
helvete
23. prosince 2017 [21:33:52] Re :: link
helvete » Houbovy kuba! Proc jsem to nezkusil driv!
Ted je na rade soulet :)
 
eQ^
13. prosince 2017 [22:19:32] Re :: link
eQ^ » popel (18:25:08): hmm.. dík zrovna spalit rizky.. :l
 
#PhoeniX
8. prosince 2017 [2:32:32] Re :: link
#PhoeniX » tak si říkám, že udělám ještě těsto na pizzu na večer, ale plány mi chtěly zkusit plíně co napadly kostku čerstvého droždí... povedlo se mi vytáhnout ze skříně dva velmi archivní sáčky sušeného, rozmíchal jsem to s trochou cukru a mouky ve vodě a asi za dvacet minut po skoro deseti letech hibernace ty potvory ožívají nejspíš stejně jako v roce 2008, kdy je usušením donutili vytvořit spory a 2010, kdy prošla minimální trvanlivost

zero fucks given, takový malý zázrak přírody
badass yeast is badass
https://spitalfieldslife.com/wp-content/uploads/2013/06/S.-cerevisiae-NCYC-1026.jpg
 
Sammy
4. prosince 2017 [21:37:57] Re :: link
Sammy » guano (17:56:05): !!!!!!! chci
 
Tychi
3. prosince 2017 [19:00:22] Re :: link
Tychi » Ano, letošní je super. Ostružiny, broskev a citrón, mňam.
 
guano
3. prosince 2017 [17:56:05] Re :: link
guano » dělá někdo z vás pečený čaje?
 
popel
1. prosince 2017 [18:25:08] Re :: link
popel » eQ^ (13:19:35): ted jsem si na tebe v tydnu vzpomnela, kdyz jsem s detma trenovala sklonovani muzskych vlastnich jmen. Jedna z procvicovacich vet znela “Kichari (Adam S.) … se spalily rizky.” Mela jsem misto rizku dat krutony :D
 
eQ^
1. prosince 2017 [13:19:35] Re :: link
eQ^ » doreen (23:43:58): presne, neni treba olej
 
doreen
26. listopadu 2017 [23:43:58] Re :: link
doreen » Já dělám krutony na pánvi běžně bez oleje, není to ani mastný ani spálený :)
 
Sili
26. listopadu 2017 [16:53:07] Re :: link
Sili » Objevila jsem ameriku... Krutony v troubě misto na panvi
Nic neni mastne a pripalene, rychleji hotovo a nepoměrně zdravejsi
Budu tak dělat topinky, ktery vlastne nejim jenom kvuli tomu prepalenymu oleji
 
guano
3. listopadu 2017 [0:15:40] Re :: link
guano » o víkendu jsem se patlala s dýní a stálo to za to. jsem teda fakt tragédka, pokud jde o pižlání tý dýně, ale jde s ní dělat spousta věcí. udělala jsem ji tedy jen s cizrnou, tofu a kokosvym mlíkem, k tomu rejži, ale bylo to hrozně dobrý!
 
sabu
21. října 2017 [3:17:08] Re :: link
sabu » To jsem psala ja samozrejme
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 84-103 z 9466 :: dolů dospod >>