#PhoeniX »
eQ^ (13:09:55): tak ony jsou si hodně podobné, řekl bych ze sesterských linií... jak moc se liší od těhhle basic red habaneros? už tak jsou to pozdě plodící a náročné kytky, mají tak akorát silnou stěnu, dobře se s nima pracuje když jsem dělal s větším množstvím (vystřihnutí žeber se semínkama)... a hlavně typické aroma které je moje nejoblíbenější feature, s tou ostrostí poměr akorát aby hezky vyniklo a ještě se to dalo jíst
mustard habaneros ještě nezrajou, ale teď začíná bird's eye / ot viet nam, vyseto z papriček koupených v sapě, jsou menší než originál ale velikost doženou potencí... jsem zvědavý jak je zhodnotí šéf vietnamec, habaneros se mu velice líbí, akorát to aroma není typické pro jejich jídla a sám si dá pár plátků do pho k plné spokojenosti.. akorát dneska chudák vyložene brečel, digestoř nezvládne odtáhnout všechen aerosol z woku
ten stav stojí za to, akorát dostat do sebe takové množství není prdel