::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka Pečení, smažení, dušení --- stats --- home

více...
11. května 2025 [17:45:43]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
Pečení, smažení, dušení
...zkrátka vše kolem vaření!

:: homepage
vlastník: sibka ::
80 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 92-111 z 9466 :: dolů dospod >>
helvete
23. prosince 2017 [21:33:52] Re :: link
helvete » Houbovy kuba! Proc jsem to nezkusil driv!
Ted je na rade soulet :)
 
eQ^
13. prosince 2017 [22:19:32] Re :: link
eQ^ » popel (18:25:08): hmm.. dík zrovna spalit rizky.. :l
 
#PhoeniX
8. prosince 2017 [2:32:32] Re :: link
#PhoeniX » tak si říkám, že udělám ještě těsto na pizzu na večer, ale plány mi chtěly zkusit plíně co napadly kostku čerstvého droždí... povedlo se mi vytáhnout ze skříně dva velmi archivní sáčky sušeného, rozmíchal jsem to s trochou cukru a mouky ve vodě a asi za dvacet minut po skoro deseti letech hibernace ty potvory ožívají nejspíš stejně jako v roce 2008, kdy je usušením donutili vytvořit spory a 2010, kdy prošla minimální trvanlivost

zero fucks given, takový malý zázrak přírody
badass yeast is badass
https://spitalfieldslife.com/wp-content/uploads/2013/06/S.-cerevisiae-NCYC-1026.jpg
 
Sammy
4. prosince 2017 [21:37:57] Re :: link
Sammy » guano (17:56:05): !!!!!!! chci
 
Tychi
3. prosince 2017 [19:00:22] Re :: link
Tychi » Ano, letošní je super. Ostružiny, broskev a citrón, mňam.
 
guano
3. prosince 2017 [17:56:05] Re :: link
guano » dělá někdo z vás pečený čaje?
 
popel
1. prosince 2017 [18:25:08] Re :: link
popel » eQ^ (13:19:35): ted jsem si na tebe v tydnu vzpomnela, kdyz jsem s detma trenovala sklonovani muzskych vlastnich jmen. Jedna z procvicovacich vet znela “Kichari (Adam S.) … se spalily rizky.” Mela jsem misto rizku dat krutony :D
 
eQ^
1. prosince 2017 [13:19:35] Re :: link
eQ^ » doreen (23:43:58): presne, neni treba olej
 
doreen
26. listopadu 2017 [23:43:58] Re :: link
doreen » Já dělám krutony na pánvi běžně bez oleje, není to ani mastný ani spálený :)
 
Sili
26. listopadu 2017 [16:53:07] Re :: link
Sili » Objevila jsem ameriku... Krutony v troubě misto na panvi
Nic neni mastne a pripalene, rychleji hotovo a nepoměrně zdravejsi
Budu tak dělat topinky, ktery vlastne nejim jenom kvuli tomu prepalenymu oleji
 
guano
3. listopadu 2017 [0:15:40] Re :: link
guano » o víkendu jsem se patlala s dýní a stálo to za to. jsem teda fakt tragédka, pokud jde o pižlání tý dýně, ale jde s ní dělat spousta věcí. udělala jsem ji tedy jen s cizrnou, tofu a kokosvym mlíkem, k tomu rejži, ale bylo to hrozně dobrý!
 
sabu
21. října 2017 [3:17:08] Re :: link
sabu » To jsem psala ja samozrejme
 
Anonymous
21. října 2017 [3:16:37] Re :: link
Anonymous » Nechce Medved pridat neco do diskuze?
 
#PhoeniX
19. října 2017 [19:04:53] Re :: link
#PhoeniX » uri (3:19:22): rozhodně to je individuální, sám z vyšší dávky cítím teplo ve svalech a spokojenost, úlevu od svalového napětí a slabě stimulační.. ale dobrý známý se solidním teoretickým i praktickým přehledem to přírovnal určitě z nějakého dobrého důvodu, sežral kdysi celou jolokii a za chvilku mu bylo jasné že přecenil síly .) zpocený, rudý, nakopaný, euforický
https://memegenerator.net/img/images/400x/10438448.jpg

o možném negativním na účinku na zdraví někoho s nemocným oběhovým systémem jsem zatím nepotkal nikde nic
 
Tychi
18. října 2017 [5:40:15] Re :: link
Tychi » Což o to, vydržela jsem. Snědla to, ale některá sousta polknout bylo opravdu těžké.
 
uri
* 18. října 2017 [3:19:22] Re :: link
uri » eh, nevzpominam si, ze by na me kdy chili melo efekt aspon vzdalene podobnej kokainu, ale taky sem nekde nedavno cetl, ze reakce na chili jsou pomerne individualni co se moznosti "sjeti" tyce
 
#PhoeniX
18. října 2017 [0:16:42] Re :: link
#PhoeniX » to chce vydržet a dostat do sebe co nejvíc, pokud se nedělá zle od žaludku, efekty intoxikace se prý velice podobají kokainu... ale nevím o tom, že by vznikala závislost na chilli, tělo rychle buduje toleranci ve vnímání pálivosti
 
Tychi
17. října 2017 [19:00:43] Re :: link
Tychi » Není dobré dávat do jídla moc oleje, ve kterém se přes půl roku koupaly žluté papričky. Moc moc to palí.
 
#PhoeniX
5. září 2017 [3:04:09] Re :: link
#PhoeniX » eQ^ (13:09:55): tak ony jsou si hodně podobné, řekl bych ze sesterských linií... jak moc se liší od těhhle basic red habaneros? už tak jsou to pozdě plodící a náročné kytky, mají tak akorát silnou stěnu, dobře se s nima pracuje když jsem dělal s větším množstvím (vystřihnutí žeber se semínkama)... a hlavně typické aroma které je moje nejoblíbenější feature, s tou ostrostí poměr akorát aby hezky vyniklo a ještě se to dalo jíst
mustard habaneros ještě nezrajou, ale teď začíná bird's eye / ot viet nam, vyseto z papriček koupených v sapě, jsou menší než originál ale velikost doženou potencí... jsem zvědavý jak je zhodnotí šéf vietnamec, habaneros se mu velice líbí, akorát to aroma není typické pro jejich jídla a sám si dá pár plátků do pho k plné spokojenosti.. akorát dneska chudák vyložene brečel, digestoř nezvládne odtáhnout všechen aerosol z woku
ten stav stojí za to, akorát dostat do sebe takové množství není prdel
 
eQ^
1. září 2017 [13:09:55] Re :: link
eQ^ » #PhoeniX (0:53:22): ja misto habanera radsi scotch bonet :)
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 92-111 z 9466 :: dolů dospod >>