::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
10. května 2025 [15:13:35]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 172-191 z 952 :: dolů dospod >>
doreen
12. dubna 2016 [12:12:27] Re :: link
doreen » vím, že jsem objevila ameriku a masožrouty to nenadchne, ale pečená zelenina, zvlášť kořenová a úplně ideálně mrkev, je naprosto geniální záležitost :)
 
MgA.juho.k
8. dubna 2016 [10:18:46] Re :: link
MgA.juho.k » ;D
 
uri
* 4. dubna 2016 [9:01:22] Re :: link
uri » Genialni TV jidlo, kybl kurecich paratu na zuzlani u filmu '))
 
doreen
4. dubna 2016 [8:46:23] Re :: link
doreen » eeew :D
 
uri
* 4. dubna 2016 [8:02:09] Re :: link
uri » Kureci paraty... Bozi vec, pokud vam chutna opecena kuze na kurecich kridlech, tak tohle je must try

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/12901306_792229267575536_6494678937071520381_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
 
#PhoeniX
2. dubna 2016 [23:09:36] Re :: link
#PhoeniX » uri (7:53:58): motherfuckin' Kobe beef..
 
uri
* 2. dubna 2016 [7:53:58] Re :: link
uri » Sili (22:13:23): bud v klidu, bezne tady maj zapadni nudnou kuchyni na kazdym rohu ')

#PhoeniX (1:30:53): tenhle kanal je muj osobni fetish a gastro porno ')
 
#PhoeniX
2. dubna 2016 [1:30:53] Re :: link
#PhoeniX » a to já zas jo, obírání ryb mi jde dobře...
pro inspiraci něco z japonska .) - 日本料理 龍吟 龍鱗2012


nejvíc crazy a zároveň epic způsoby přípravy ryby co jsem kdy viděl jsou na tomhle kanálu, vyfouknutí úhoří míchy kompresorem je sakra vychytávka - kdo nezná, co dokáže úhoř i když je zaručeně mrtvý ještě vyvádět, tak z toho klidně může mít trauma, dokud nedojde ve svalech a nervech chemická energie tak sebou mlátí i hodiny po podříznutí
 
Sili
1. dubna 2016 [22:13:23] Re :: link
Sili » Tam bych se asi nenajedla
 
uri
* 1. dubna 2016 [9:31:22] Re :: link
uri » boo (9:28:25): ale dobry '))
 
uri
* 1. dubna 2016 [9:15:16] Re :: link
uri » Dalsi ryba k obedu

https://z-1-scontent-sin1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/19609_790601361071660_321466773226728862_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=8eb203b8397a6891c42eb0abd3fd16d7&oe=57BF64F4
 
shiloh
* 30. března 2016 [12:57:43] Re :: link
shiloh » Namarti (13:37:36): Presne, jako brouci, co jsou vetsinou na jahodach. Jako dite jsem jich par omylem nakousla, ble. :)
 
doggy
* 30. března 2016 [10:49:10] Re :: link
doggy » https://vignette1.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/c/c1/CaptobviousChooseOption.gif/revision/latest?cb=20070106161415
 
uri
* 30. března 2016 [10:36:05] Re :: link
uri » Maxidejf (10:01:54): tady mokrej (zpocenej) po minute venku... Naopak mi prislo, ze sem se po tomhle potit prestal a chvili mi nebylo vedro '))
 
Maxidejf
* 30. března 2016 [10:01:54] Re :: link
Maxidejf » uri (9:51:48): no, voni palivy jidla maji tradici hlavne v teplych krajinach... mozna, ze se po poradnym palivym jidle trochu zpotis, tak to muze pomoct.. tezko rict ;)
 
uri
* 30. března 2016 [9:51:48] Re :: link
uri » Normalni rajska, akorat s nudlema misto knedliku, krevet a chapadel misto plnenejch paprik a shitload chilli... Jinak musim poznamenat, ze je to zvlastni senzace se cpat palivym jidlem v umornym vedru

https://z-1-scontent-sin1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12920456_789077887890674_8288833482725443032_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=4018ca56d6e083a453f6d49de8d0a945&oe=5789F16A
 
uri
* 28. března 2016 [14:45:46] Re :: link
uri » huba me palila jeste pul hodiny potom, ale prijemne a rejnok ma tuzsi maso, nez "bezna" ryba cili me vyhovujici ')
 
Maxidejf
* 28. března 2016 [14:41:21] Re :: link
Maxidejf » vypada to dobre ;)
 
uri
* 28. března 2016 [14:02:27] Re :: link
uri » grilovanej rejnok je naprosto bozi jidlo ')

https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlt1/v/t1.0-0/p480x480/12670731_787604904704639_7699733164443058442_n.jpg?oh=18ddeebc3eb0a9da8b09983a5854efec&oe=5777EB72&__gda__=1468814446_115afcec861e8e5abc27145f1528c8b4
 
#PhoeniX
22. března 2016 [0:22:08] Re :: link
#PhoeniX » no, vče starších knížkách o rostlinách je čerstvý koriandr popisovaný jako "typicky nepříjemně páchnoucí po štěnicích" a že se používá sušené semeno... štěnice jsem nepotkal, tam bych chápal pak nějaký odpor, ale je to s ním podobně jako s tím koprem který to tu začal :)) někdo to nesnese, někdo to aroma naopak cítí příjemně
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 172-191 z 952 :: dolů dospod >>