::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
10. května 2025 [15:15:07]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 180-199 z 952 :: dolů dospod >>
Sili
1. dubna 2016 [22:13:23] Re :: link
Sili » Tam bych se asi nenajedla
 
uri
* 1. dubna 2016 [9:31:22] Re :: link
uri » boo (9:28:25): ale dobry '))
 
uri
* 1. dubna 2016 [9:15:16] Re :: link
uri » Dalsi ryba k obedu

https://z-1-scontent-sin1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/19609_790601361071660_321466773226728862_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=8eb203b8397a6891c42eb0abd3fd16d7&oe=57BF64F4
 
shiloh
* 30. března 2016 [12:57:43] Re :: link
shiloh » Namarti (13:37:36): Presne, jako brouci, co jsou vetsinou na jahodach. Jako dite jsem jich par omylem nakousla, ble. :)
 
doggy
* 30. března 2016 [10:49:10] Re :: link
doggy » https://vignette1.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/c/c1/CaptobviousChooseOption.gif/revision/latest?cb=20070106161415
 
uri
* 30. března 2016 [10:36:05] Re :: link
uri » Maxidejf (10:01:54): tady mokrej (zpocenej) po minute venku... Naopak mi prislo, ze sem se po tomhle potit prestal a chvili mi nebylo vedro '))
 
Maxidejf
* 30. března 2016 [10:01:54] Re :: link
Maxidejf » uri (9:51:48): no, voni palivy jidla maji tradici hlavne v teplych krajinach... mozna, ze se po poradnym palivym jidle trochu zpotis, tak to muze pomoct.. tezko rict ;)
 
uri
* 30. března 2016 [9:51:48] Re :: link
uri » Normalni rajska, akorat s nudlema misto knedliku, krevet a chapadel misto plnenejch paprik a shitload chilli... Jinak musim poznamenat, ze je to zvlastni senzace se cpat palivym jidlem v umornym vedru

https://z-1-scontent-sin1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/12920456_789077887890674_8288833482725443032_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=4018ca56d6e083a453f6d49de8d0a945&oe=5789F16A
 
uri
* 28. března 2016 [14:45:46] Re :: link
uri » huba me palila jeste pul hodiny potom, ale prijemne a rejnok ma tuzsi maso, nez "bezna" ryba cili me vyhovujici ')
 
Maxidejf
* 28. března 2016 [14:41:21] Re :: link
Maxidejf » vypada to dobre ;)
 
uri
* 28. března 2016 [14:02:27] Re :: link
uri » grilovanej rejnok je naprosto bozi jidlo ')

https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlt1/v/t1.0-0/p480x480/12670731_787604904704639_7699733164443058442_n.jpg?oh=18ddeebc3eb0a9da8b09983a5854efec&oe=5777EB72&__gda__=1468814446_115afcec861e8e5abc27145f1528c8b4
 
#PhoeniX
22. března 2016 [0:22:08] Re :: link
#PhoeniX » no, vče starších knížkách o rostlinách je čerstvý koriandr popisovaný jako "typicky nepříjemně páchnoucí po štěnicích" a že se používá sušené semeno... štěnice jsem nepotkal, tam bych chápal pak nějaký odpor, ale je to s ním podobně jako s tím koprem který to tu začal :)) někdo to nesnese, někdo to aroma naopak cítí příjemně
 
uri
* 21. března 2016 [14:46:37] Re :: link
uri » to prvni znova....

The Spicy Pepper Challenge
 
uri
* 21. března 2016 [14:46:17] Re :: link
uri » tohle ste videli?

[img:https://www.youtube.com/watch?v=mvUoXGeloL0

The Ghost Pepper Challenge


World’s Hottest Pepper Challenge - Carolina Reaper
 
Sili
20. března 2016 [16:11:13] Re :: link
Sili » Ja si vubec nejsem vedoma, jestli sem to nekdy jedla :D
 
Namarti
20. března 2016 [13:37:36] Re :: link
Namarti » doreen (10:48:18): kamarádce zase přijde, že chutná jako brouci :D já osobně ho ale mám moc ráda
 
emily.wais
* 20. března 2016 [13:34:35] Re :: link
emily.wais » doreen (12:35:49): no mně to bylo nějaký divný :D Ale myslela jsem, že jsem se vyjádřila dost jasně, že fakt jím i ten čerstvej (jako že bych si ho vypěstovala, pak ještě sušila ateprve pak se na něj vrhala... takovej magor nejsem :-)). No nevadí... občas mívám zkraty, že...

Já ho právě radši čerstvý... jako sušený mi přijde, že vlastně ztrácí na chuti. Ale já obecně mám radši čerstvý bylinky (a nejen bylinky, to se týká asi všechno)...
 
doreen
20. března 2016 [12:35:49] Re :: link
doreen » emily.wais (12:25:53): počkej.. to se jako fakt ptáš, jestli se ptám, jestli někdo jí samotnej koriandr? eh.. normálně se ptám, jak lidem chutná ten čerstvý, páč mě vůbec. použití i výsledek se u sušeného/čerstvého dost liší (překvapivě!), aniž by bylo imho na místě jednu nebo druhou variantu nějak shazovat (jako třeba u sušené bazalky). třeba do okurek ho dáváme běžně a vůbec mi tam nevadí :) ale čestvý (v jídle!) ano ;)
 
emily.wais
* 20. března 2016 [12:25:53] Re :: link
emily.wais » doreen (10:48:18): počkej... to se jako ptáš, jestli si sednu k telce a chroupu si větvičky koriandru?
Jakože když mám čerstvej tak ho cpu všude samozřejmě čerstvej. Do salátů, hodně do různých pyré (takový mrkvový pyré s čerstvým koriandrem....). Nebo třeba do tartaru (tataráku?) z lososa nebo tuňáka... A myslím, že jsme to jednou dali i do hovězího (dělaného po francouzsku, ne po česku :-)) a bylo to taky fakt dobrý...
 
guano
20. března 2016 [11:02:06] Re :: link
guano » jo, teď už ho jim, ale hodně dlouho mi trvalo, než jsem se k tomu dopracovala.)) před pár lety mi přišel odpornej, vyndavala jsem ho, kazil mi jídlo, ale nakonec se to nějak - nevim jak - překlopilo a teď jsem snad někdy i ráda, když někde je!
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 180-199 z 952 :: dolů dospod >>