uri »juho.k (20:02:10): kamaradka z ciny, me chtela videt trpet (palivy jidlo), tak me natahla do secuansky restaurace v cinsky ctvrti, ale prezil sem ')
emily.wais (20:55:58): jj, taky sem to tak mel ve francii, ale tohle je pohodlnejsi ')
#PhoeniX »
tak u kraba je to pochopitelné, protože nemá osvalený ocas... jenže tohle podle tělíčka/hrudi (to vlevo dole) vypadá že to máš spíš tělesný plán jako ten humr třeba, takže v tom hledám právě ten ocas kde je nejvíc masa a vidím jenom nožky a hlavu+hruď
nebo je to nějaký seafood assembly a ty části k sobě nepatří? když jsou tam i mušle a kdovícoještě co není vidět
#PhoeniX »
ayy lmao
zadeček je zaskládaný po těma nožkama žejo? kolik masa v nich je? a jí se vůbec něco z té hrudní části?
za tohle si sypu popel na hlavu, všechnu tuhle havěť bych rád zkusil, ale tím jak je tu nedostatková a drahá rezignuju a znám tak akorát předvařené mražené předoloupané krevety s ocáskem
#PhoeniX »
batáty jsou super... a pečené banány taky, normálně párkrát nařítnout šlupku a hodit na gril do ztmavnutí, vděčné jídlo ráno na chatě po kalbě.. plantains jsem ještě neměl tu čest vyzkoušet
doreen »guano (18:50:53): jj cuketa je klasika, pak ještě papriku dost můžu, řepu taky, celer.. batáty píkám pravidelně, ale jaksi pořád nemůžu dosáhnout uspokojivého výsledku.
guano »doreen (8:28:35): mně to taky hrozně chutná, ještě třeba k tý mrkvi cuketa, řepa, batáty a k tomu vlašský ořechy a balkán, taky s trochou koření a medu - no už mam hlad! ale ještě jsem nepřišla na to, jak to vychytat, aby to nebylo tak mastný. evidentě se mi dařej jen dvě varianty - je to buď vysušný, nebo nasáklý.