::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
10. května 2025 [12:39:57]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 151-170 z 952 :: dolů dospod >>
#PhoeniX
14. dubna 2016 [18:51:40] Re :: link
#PhoeniX » tak u kraba je to pochopitelné, protože nemá osvalený ocas... jenže tohle podle tělíčka/hrudi (to vlevo dole) vypadá že to máš spíš tělesný plán jako ten humr třeba, takže v tom hledám právě ten ocas kde je nejvíc masa a vidím jenom nožky a hlavu+hruď
nebo je to nějaký seafood assembly a ty části k sobě nepatří? když jsou tam i mušle a kdovícoještě co není vidět
 
uri
* 14. dubna 2016 [15:51:24] Re :: link
uri » kraba sem mel jenom nohy a klepeta, ale ji se i hlava nebo telo ')
 
#PhoeniX
14. dubna 2016 [15:36:08] Re :: link
#PhoeniX » ayy lmao
zadeček je zaskládaný po těma nožkama žejo? kolik masa v nich je? a jí se vůbec něco z té hrudní části?
za tohle si sypu popel na hlavu, všechnu tuhle havěť bych rád zkusil, ale tím jak je tu nedostatková a drahá rezignuju a znám tak akorát předvařené mražené předoloupané krevety s ocáskem
 
uri
* 14. dubna 2016 [15:18:26] Re :: link
uri » sem vcera konecne mel King Krabaa je mnohem lepsi, nez humr ')

https://scontent-sin1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/12512334_797057743759355_190605578663874793_n.jpg?oh=386ee2b53bf54b271d3fb4cad5a95009&oe=57BA7BF0
 
MgA.juho.k
14. dubna 2016 [0:20:26] Re :: link
MgA.juho.k » doreen (8:28:35): fajn, zapecu to s dalsi zeleninou a syrem a bude to neco, co budu povazovat za jakz takz zdravy;]
 
#PhoeniX
13. dubna 2016 [23:53:06] Re :: link
#PhoeniX » batáty jsou super... a pečené banány taky, normálně párkrát nařítnout šlupku a hodit na gril do ztmavnutí, vděčné jídlo ráno na chatě po kalbě.. plantains jsem ještě neměl tu čest vyzkoušet
 
doggy
* 13. dubna 2016 [21:54:50] Re :: link
doggy » guano (18:50:53): ja furt cet banan a rikam si ze snim vsechno, ale tohle..? :))
 
doreen
13. dubna 2016 [20:10:36] Re :: link
doreen » guano (18:50:53): jj cuketa je klasika, pak ještě papriku dost můžu, řepu taky, celer.. batáty píkám pravidelně, ale jaksi pořád nemůžu dosáhnout uspokojivého výsledku.
 
guano
13. dubna 2016 [18:50:53] Re :: link
guano » doreen (8:28:35): mně to taky hrozně chutná, ještě třeba k tý mrkvi cuketa, řepa, batáty a k tomu vlašský ořechy a balkán, taky s trochou koření a medu - no už mam hlad! ale ještě jsem nepřišla na to, jak to vychytat, aby to nebylo tak mastný. evidentě se mi dařej jen dvě varianty - je to buď vysušný, nebo nasáklý.
 
doggy
* 13. dubna 2016 [9:42:17] Re :: link
doggy » ja ani jednomu nidky nijak extra neprisel na chut .. ale zase se mi stalo hezky fopa, kdyz jsem prvne varil artycok a z neznalosti vyhodil co se vari a varil co se neji :))
 
doreen
13. dubna 2016 [9:36:12] Re :: link
doreen » já ho měla taky poprvé až teď nedávno.. na pizze :))
a přišlo mi to jako s chřestem. člověk toho bez problémů sní hromadu, ale stejně nakonec nevím, co si o tom má myslet
 
doggy
* 13. dubna 2016 [8:48:53] Re :: link
doggy » medved (8:03:51): myslis, kdyz uz jsme u toho objevovani ameriky ? ;) mi nerikej, zes to nikdy nemel aspon na pizze..
 
doreen
13. dubna 2016 [8:28:35] Re :: link
doreen » juho.k (1:22:27): Očištěnou mrkev podélně na půlky nebo čtvrtky dle tloušťky mrkve, oliváč, sůl a bylinky podle aktuálních preferencí. Peču to dokud to nevypadá hotově nebo mě to nepřestane bavit, možná 30-40min., ale nevím na kolik, takže to chce vyzkoušet :)
 
medved
* 13. dubna 2016 [8:03:51] Re :: link
medved » No, a když jste u tý zeleniny, já jsem měl poprvé v životě včera artyčok. A zajímavý jídlo to je.
 
#PhoeniX
13. dubna 2016 [5:59:49] Re :: link
#PhoeniX » 1974: Basil Brown, a 48-year-old health food advocate from Croydon, England, drank himself to death by consuming 10 gallons (37.85 litres) of carrot juice in ten days, causing him to overdose on vitamin A and suffer severe liver damage.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_unusual_deaths#20th_century
 
MgA.juho.k
13. dubna 2016 [1:22:27] Re :: link
MgA.juho.k » doreen (23:55:00): supr. to zkusim. a jak to upravujes, simte? a jak dlouho se to pece?
 
doreen
12. dubna 2016 [23:55:00] Re :: link
doreen » Tak ofc ne že bych byla pečenou zeleninou nepolíbená, ale znala jsem to právě jen ve formě grilované nebo nějak zdlouhavě pečené.. Teď jsem zjistila, ze stačí hodit umytý mrkve do trouby a než se osprchuju a rozhodnu, co si zítra obleču, tak mám uspokojivý oběd oběd na další den, což je styl vaření, který mi vyhovuje :D
 
#PhoeniX
12. dubna 2016 [22:23:44] Re :: link
#PhoeniX » mrkev na kolečka na másle pomalu opékaná v hrnci, s rozmarýnem a tymiánem, nemá chybu, snad jedině že to chce víc osolit
 
larynka
* 12. dubna 2016 [15:09:27] Re :: link
larynka » ja nejvic miluju pecenej pastinak <3
 
Lidumil Všehomír
* 12. dubna 2016 [14:55:13] Re :: link
Lidumil Všehomír » pečenou mám rád, ale ještě radši grafinovanou, většinou ji dělám ke stejku z roštěné
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 151-170 z 952 :: dolů dospod >>