uri »binnmode (9:41:05): nedavno zacal madman keisuke krome ramenu, kterej sem zminoval na "co vam udelalo radost", delat rozvazky.
Pravidelne si dopravam vecere z Charcoal-Grill & Salad Baru, kde delaj vyborny grilovany ryby a hlavne fakt dobrou japonskou rejzi. Ta samotna jen s vajickem a kvalitni sojovkou je vyborna. https://www.keisuke.sg/charcoal-grill-and-salad-bar-keisuke
Binn »
Jojo, vim o tm, mi to lejou na burger v Ram - lobster and burger, ktery si chodim jednou tydne vstrelit do zil (do cibulovy marmelady davaj totiz spek!)
koukam, nemas to jednoduchy, jako ten milionar v Asii:D
vzdycky kdyz se divam na posledni fotku, tak se musim uchechtnout, jak jsme se museli kroutit, abychom se tam nejak rozumne vesli s tou servirkou do zaberu.
uri »
10 000 yen obed... Yonezawagyu pripraveny na nekolik zpusobu, vcetne steaku. A ta rejze byla poctive nasakla tukem z pripravy masa, naprosta bomba.
"Yonezawa Beef is often considered as one of the three greatest Wagyu Beefs in Japan along with Kobe Beef and Matsusaka Beef, which are two most famous Wagyu Beef brands."