::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
10. května 2025 [0:43:17]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 47-66 z 952 :: dolů dospod >>
Pralinka2
* 5. srpna 2018 [4:58:48] Re :: link
Pralinka2 » Jééé jahody!
 
Tychi
7. června 2018 [21:26:07] Re :: link
Tychi » Dneska hodně jahod.
 
Tychi
13. dubna 2018 [19:23:09] Re :: link
Tychi » Samovar nemáme. Zato jsme povečeři bác. Mňam.
 
Pralinka2
* 13. dubna 2018 [14:45:16] Re :: link
Pralinka2 » Tak co?
 
Pralinka2
* 13. února 2018 [16:36:32] Re :: link
Pralinka2 » Pěkné.
 
uri
* 16. prosince 2017 [8:45:23] Re :: link
uri » nevim kam jinam s tim... Samovar dostali moji rodice jako svatebni dar, postribrenej pravym stribrem ')

Je mi jasny, ze to prislo z vychodoevropsky casti rodiny, tak spis ze zvedavosti, kdo tady ma taky v rodine samovar ')

The Samovar Experience - Winter holiday special ASMR
 
Tychi
9. prosince 2017 [21:14:50] Re :: link
Tychi » No bylo to mňam. A houby šly do jiných talířů(o.
 
Maxidejf
* 9. prosince 2017 [2:26:11] Re :: link
Maxidejf » no nee, nic proti - dal bych si to taky, ackoliv houby mam rad.. ja jen ze to zni dobre :))
 
Tychi
8. prosince 2017 [19:37:43] Re :: link
Tychi » No jéje. Buď z houbového koření (tj. Namletých sušených hub jemnosti mleté papriky) nebo z hub kusových, které jsou před cestou na můj talíř zachyceny do sítka.
 
Maxidejf
* 8. prosince 2017 [19:22:04] Re :: link
Maxidejf » houbovka bez hub :)))
 
Tychi
8. prosince 2017 [14:07:30] Re :: link
Tychi » Dneska pstruh se salátem, zítra houbovka bez hub s chlupatými knedlíky. Mňam.
 
uri
* 2. prosince 2017 [4:11:42] Re :: link
uri » Sem si ve ctvrtek udelal uvod do Islay whisky, vyznacujou se tim jsou velmi nakoureny, protoze slad se susi kourem z raseliny (typicky palivo/topivo z oblasti Islay ve Skotsku)

Kilchoman je nova palirna zalozena v roce 2005. tzn. sotva batole a tenhle Machir Bay je blend, kde nejstarsi whisky ma jenom 6 let, presto nekouse a je pomerne komplexni, nicmene se deje spousta veci najednou co se chuti tyce

Lagavulin je klasika, kdo zna Rona Swansona, zna Lagavulin, 16 let v sudu pro nejmladsi whisky v mixu je naprostej opak Kilchomana, hodne komplexni, ale uniformni chut, ktera se postupne vyviji misto aby skakala z koure do ovoce a pak do dubu od barelu jako mladej Kilchoman

https://scontent-sit4-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24068818_1144931988971927_3143168050569592305_o.jpg?oh=0717e22eb855ed93518462a814b5efa9&oe=5AC8F270
 
uri
* 1. listopadu 2017 [12:17:20] Re :: link
uri » binnmode (11:34:28): noice, tam by to ani nemuselo stat $20 za pintu
 
Binn
1. listopadu 2017 [11:34:28] Re :: link
Binn » uri (1:51:37): ve vietnamu se ted hodne rozmohly craft beers a mini pivovary. Zaslechl jsem, ze to je celkem popularni v regionu.
 
uri
* 1. listopadu 2017 [1:51:37] Re :: link
uri » Sili (1:31:32): ale seriozne, jakykoliv pivo z velkyho pivovaru je jemne chmelena voda... globalizace ftw, vsechno chutna jako heineken, od americkyho bud lightu, pres ceskej budvar desitku po cinsky tsingtao, cili ptat se takhle obecne nema moc smysl ')

co se tyce nejakejch specialnich piv nebo malejch pivovaru a alkoholu obecne, tak asiati, krome japoncu, nemaj moc rozvinutou chlastaci kulturu, jedou tyhlety nijaky piva, mlady vodku s dzusem, pripadne henessy nebo drahy sampansky, pokud se chtej ukazat pred holkama/klukama v klubech a to je obecne tak nejak vsechno co se tu pije a proto ja uz skoro nepiju, nic mi to nerika tady
 
Sili
1. listopadu 2017 [1:31:32] Re :: link
Sili » I see
 
uri
* 31. října 2017 [23:46:35] Re :: link
uri » Sili (22:25:16): jako Heineken, cili nijak ')
 
Sili
31. října 2017 [22:25:16] Re :: link
Sili » Tam bych umrela hlady

Btw mohl bys mi popsat jak chutna cinsky pivo?
 
uri
* 31. října 2017 [14:06:33] Re :: link
uri » nastenku o chlastani zakladat nechci, tahle poslouzi, jestli se fenix neurazi ')

posledni dobou docela sbiram flasky a buduju si solidni bar doma, hlavne vizoury... tak sem se konecne hecnul, ze se naucim si udelat muj oblibenej old fashioned... prvni pokus celkem fail, vubec to nechutna jak z myho oblibenyho baru ') ..foto z vlastni zahradky

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/23117119_1128892533909206_5288274251428323420_o.jpg?oh=2ef66e7a7fd882e85e6603ffd1db0c8a&oe=5A76A66D

https://scontent-sin6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22853247_1128892527242540_2644950146149349315_n.jpg?oh=b5d4032aac333403f5e4c09b2728b483&oe=5A691E76
 
uri
* 19. října 2017 [7:27:22] Re :: link
uri » Maxidejf (21:03:04): wagyu steak si to dvakrat zaslouzi '))
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 47-66 z 952 :: dolů dospod >>