::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
10. května 2025 [7:29:22]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 109-128 z 952 :: dolů dospod >>
Binn
22. listopadu 2016 [9:02:58] Re :: link
Binn » tyvole tady je to samej inzenyr, ale chleba pect, tak to ne
 
Lidumil Všehomír
* 22. listopadu 2016 [8:48:34] Re :: link
Lidumil Všehomír » Maxidejf (19:23:30): To by bylo, abys tam neprorazil s českejma übermensch rohlema!
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [19:23:30] Re :: link
Maxidejf » jasny! treba tu s tim prorazim a budu si moct napsat do cývíčka, ze sem mistr pekar! :D
 
čijo
21. listopadu 2016 [19:19:18] Re :: link
čijo » :D
 
Binn
21. listopadu 2016 [18:16:54] Re :: link
Binn » tak si ten chleba muzes delat sam ne? Kvasek snad na sever dovezes ne?:D
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [17:54:16] Re :: link
Maxidejf » emily.wais (17:15:32): jj, paradoxne bageta je to nejblizsi co tady sezenes, co se blizi nasemu bilymu pecivu, ale to nechces ;)

a hlavne takovej ten nas kvaskovej chleba tady ne-e-xis-tu-je.. to mi sere fest ... slysel sem zvesti, ze asi stopadesat kilometru severo-vychodne za helsinkama se prej na venkove dela.. ale to si v nejblizsi dobe neoverim.. :D
 
emily.wais
* 21. listopadu 2016 [17:15:32] Re :: link
emily.wais » Sili (16:58:22): zrovna jsem chtěla říct, že sice neznám finský pečivo, ale že bude asi dost jiný. Z těhle žabožroutích baget sice strouhanku uděláš, ale prostě to není to samý...
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [17:01:25] Re :: link
Maxidejf » Sili (16:58:22): problém je ve finským pečivu, který je podřadný vůči našemu ceskymu arijskymu pečivu... ;) To jejich je úplně jiný, takže sem doma v CR nasusil, nastrouhat, odvezl a použil :)
 
Sili
21. listopadu 2016 [16:58:22] Re :: link
Sili » Maxidejf (13:14:32): kde je problem nastrouhat strouhanku?
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [13:31:17] Re :: link
Maxidejf » Jj, Finové Maj taky uzeniny tragicky.. ale veku tam u vas mozna sezenes ne? Pak uz na chlebíčky nic speciál nepotrebujes.. i ten vlasak na ně, se dá udelat domácí
 
uri
* 21. listopadu 2016 [13:29:07] Re :: link
uri » Maxidejf (13:21:08): damn... tady nemaj ani ty speckacci, ze bych si nalozil sam
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [13:21:08] Re :: link
Maxidejf » uri (13:16:55): právě no... Já si taky užívám jejich kuchyni, ale za měsíc si zase privezu 2 sklenice utopenci, protože už na ně nazral čas :)
 
uri
* 21. listopadu 2016 [13:16:55] Re :: link
uri » Maxidejf (13:14:32): ja mam porad plnou pipeline veci k ochutnavani, ale jak rikas, obcas ke chut na chlebicek, utopenec nebo smazak a oni to tu nemaj '(
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [13:15:55] Re :: link
Maxidejf » Což mám ale snadnější páč sem doma každej měsíc.. dvouhodinovej let no... Ty to máš dál pro český přísady :)
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [13:14:32] Re :: link
Maxidejf » Já celkem jo.. .ale právě mě sem tam přepadne ve Finsku chuť na nakou českou klasiku a většinou si na to musím neco přivézt, protože tu často klíčový ingredience chybí... :)
 
uri
* 21. listopadu 2016 [13:09:03] Re :: link
uri » le fu... jak smazak nemam rad, tak ted bych si ho i dal jako prasarnicku
 
Maxidejf
* 21. listopadu 2016 [13:03:45] Re :: link
Maxidejf » 14 dní zpátky ceskej smazak... Sem si musel do Finska dovézt strouhanku a hellmans tatarku :))

https://i67.tinypic.com/21j9dlx.jpg
 
Sili
12. listopadu 2016 [13:40:34] Re :: link
Sili » Nam to dali jednou na zavodech jako prekazku a prislo mi to jako cokoliv zprazenyho proste. Ale je fakt ze jsem nemela uplne cas to vychutnavat.
 
doreen
11. listopadu 2016 [18:36:18] Re :: link
doreen » zrovna potemník mi chutnal čistě ořechově. masově právě vůbec, jinak bych to nejedla :)
 
#PhoeniX
11. listopadu 2016 [18:28:57] Re :: link
#PhoeniX » no, prej něco mezi ořechama, brambůrkama a masem, pokud jde o moučné červy (larvy potemníka brazilského) na pánvi... kamarád to jednou hecoval, zná to z thajska a kromě štírů jsou hmyzi a podobní členovci prý celkem chutní, akorát štír byl odporně hořký
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 109-128 z 952 :: dolů dospod >>