::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
11. května 2025 [1:29:27]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 271-290 z 952 :: dolů dospod >>
Maxidejf
* 21. října 2014 [13:59:45] Re :: link
Maxidejf » no fakt ze jo.. http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_leaf#Culinary_uses.. tvle to je nej picovina co sem videl, za dlouhou dobu :D
 
flava
21. října 2014 [13:27:03] Re :: link
flava » mi to taky nedalo)))
 
flava
21. října 2014 [13:26:32] Re :: link
 
doreen
21. října 2014 [12:04:09] Re :: link
doreen » tak imho pro takovýty lidi, co si zakládají na obklopování se penězi ve všech formách, musí být skutečnost, že hovno je pořád jen hovno, docela.. na hovno :D
 
Maxidejf
* 21. října 2014 [12:02:41] Re :: link
Maxidejf » tak treba po tom naky lidi tajne touzi vysrat do misy par tisic na jedno posezeni a nejak je to dusevne naplnuje, ja nevim... :D
 
doreen
21. října 2014 [11:59:55] Re :: link
doreen » to má pak člověk pekelně drahý hovno ne? :D
 
Maxidejf
* 21. října 2014 [11:59:17] Re :: link
Maxidejf » uri (11:20:44): no pockej, tak snad si tam byl ne? takze co s tim stravnik provedl?? sundal to z toho, oplachnul a schoval to si to na horsi casy az ekonomika pude dolu, nebo to sezral?? nebo to nechas na taliri a oni to pak placnou dalsimu chudakovi na zradlo? :D
 
uri
* 21. října 2014 [11:31:25] Re :: link
uri » no jako ja bych tam dobrovolne nesel, kdybych si mel vybrat... podle me je to jeden bullshit vedle druhyho, vecere ma bejt od toho, aby se clovek najedl a ne, aby platil za to, ze kuchar chtel bejt puvodne umeleckej sochar a odchazel hladovej...
 
flava
21. října 2014 [11:25:38] Re :: link
flava » hrozne me znervoznujou ty pohozeny vajicka a okurky tam. vypada to divne.
 
uri
* 21. října 2014 [11:22:07] Re :: link
uri » a vubec sem si v popisu nevsim, ze tam ma bejt nejaky zlato, takze sme na to cumeli jak debilove wtf ')
 
uri
* 21. října 2014 [11:20:44] Re :: link
uri » me se neptej, byl sem na veceri ve fancy restauraci a tohle sme dostal ')
 
Maxidejf
* 21. října 2014 [10:38:28] Re :: link
Maxidejf » tak jestli sem neco nepochopil, tak mi to reknete, ale ja fakt netusim smysl.. :D .. to jako pak zeres neco, ze doufas, ze v tom neni olovo? proste coze? ;)))
 
doggy
* 21. října 2014 [10:35:25] Re :: link
doggy » lol
 
Maxidejf
* 21. října 2014 [10:32:27] Re :: link
Maxidejf » proc by sis daval na tatarak zlato proboha??
 
Maxidejf
* 21. října 2014 [10:31:44] Re :: link
Maxidejf » wtf??
 
uri
* 21. října 2014 [9:34:50] Re :: link
uri » sice to neni moje fotka, protoze mi pripada fotit si jidlo jako demence, ale kolega si to mrsknul na fb, tak preposlu...

Tartar z býčí kýty plemene Black Angus v plátku zlata, olivový olej Extra Virgin, šalotka, pošírované křepelčí vajíčko, lístky jarních salátů.

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10644853_10152767041731328_7984335872021095987_n.jpg?oh=e24f645c9e30bcd95a573d03f45f9249&oe=54BBF759

dneska budu doslova srat zlato '))

btw: jako spravny nerdi sme resili kolik to ma karatu a prej 18 a tak sme chteli vedet co je tech zbylejch 6 a to nam nerekli... tak doufam, ze to nebylo olovo ')
 
flava
23. září 2014 [22:23:23] Re :: link
flava »
zrovna včera sme seděli s přítelem a jeho mamkou, vypili tři džbány domácího burčáku - krásně sladkej a světlej. kupovanýho bych se asi nenapila...
 
Pralinka2
* 19. září 2014 [13:22:40] Re :: link
Pralinka2 » Z8TH (12:13:51): Nejsem nějak moc odborník, ale podle toho, co jsem tak zjistil od známých, je to asi tak nějak, jak říkáš. Tedy že burčák jako takový je extrémně krátkodobá záležitost. Takové ty provozy, kde se prodává delší dobu, to musí nějakým způsobem řešit nebo obcházet a není to úplně ono. Nejlepší prý je se s vinařem předem domluvit, který den a v kolik hodin je možné k němu zajet pro skutečně pravý burčák.
 
doreen
19. září 2014 [12:27:47] Re :: link
doreen » Mas pravdu :)
 
Z8TH
19. září 2014 [12:13:51] Re :: link
Z8TH » mám k němu mírnou nedůvěru, pokud platí, co jsem se dočetl, že burčák nastává v okamžiku, kdy je prokvašena právě polovina cukru ve šťávě, tak se obávám, že prodejci si vezmou šťávu, která se blíží do své poloviny kvašení, a prodávají jak umí, kdo přijde brzy, dostane sladkou šťávu, kdo přijde pozdě, dostane páchnoucí břečku bez bublinek, která křiví ústa
zatím co jsem ochutnal, tak spadlo do jedné z těchto kategorií, takže na burčák věřím, ale jsem přesvědčen, že není tak dostupný, jak se zdá, ale je si na něj potřeba počkat a podřídit mu svůj časový harmonogram

a teď mi to můžete vysvětlit, jak příšerně se mýlím... jinak si myslím, že burčák, který jsem měl nebyl ze špatného zdroje, myslím, že Váňa dělá v Chrámcích dobroty, mám spíš problém s tou distribucí
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 271-290 z 952 :: dolů dospod >>