Z8TH »
mám k němu mírnou nedůvěru, pokud platí, co jsem se dočetl, že burčák nastává v okamžiku, kdy je prokvašena právě polovina cukru ve šťávě, tak se obávám, že prodejci si vezmou šťávu, která se blíží do své poloviny kvašení, a prodávají jak umí, kdo přijde brzy, dostane sladkou šťávu, kdo přijde pozdě, dostane páchnoucí břečku bez bublinek, která křiví ústa
zatím co jsem ochutnal, tak spadlo do jedné z těchto kategorií, takže na burčák věřím, ale jsem přesvědčen, že není tak dostupný, jak se zdá, ale je si na něj potřeba počkat a podřídit mu svůj časový harmonogram
a teď mi to můžete vysvětlit, jak příšerně se mýlím... jinak si myslím, že burčák, který jsem měl nebyl ze špatného zdroje, myslím, že Váňa dělá v Chrámcích dobroty, mám spíš problém s tou distribucí