::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka máte rádi kopr? aka co raketa žere --- stats --- home

více...
14. května 2025 [5:37:01]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
máte rádi kopr? aka co raketa žere
průzkum chuťových zvyklostí

:: homepage
vlastník: #PhoeniX ::
33 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 405-424 z 952 :: dolů dospod >>
Maxidejf
* 12. dubna 2013 [22:54:09] Re :: link
Maxidejf » posl. dobou dost ujizdim na kureti po hunansku ;)
// yep, nechci aby to tu spadlo ;)
https://horkosladka.cz/wp-content/uploads/2012/05/huang-he-hunanske-kure.jpg
 
uri
* 14. února 2013 [14:21:53] Re :: link
uri » epic trio arrives !

https://www.cerealie.cz/tr/450x250/ratio//uploads/images/MaxiBox-3D_620x340.jpg
 
Pralinka2
* 14. února 2013 [9:57:42] Re :: link
Pralinka2 » Dobrou chuť.
 
amraam_7
* 18. prosince 2012 [20:21:06] Re :: link
amraam_7 » vilne klobasky v trojobalu
https://img.mf.cz/330/124/1-vinna_v_trojobalu.JPG
 
Maxidejf
* 18. prosince 2012 [20:14:55] Re :: link
Maxidejf » priblizne 62 tun chlebicku a okolo 3 vagonu br. salatu... ;))
 
Pralinka2
* 18. prosince 2012 [19:30:09] Re :: link
Pralinka2 » A co takhle na Vánoce, co jíte?
 
larynka
* 24. října 2012 [16:08:10] Re :: link
 
Pralinka2
* 27. září 2012 [19:18:06] Re :: link
Pralinka2 » Tak co máte dneska k večeři?
 
larynka
* 31. července 2012 [18:05:00] Re :: link
larynka » kurnik, to zní dobře .)
 
doggy
* 31. července 2012 [18:04:12] Re :: link
doggy » utubutu (16:00:24): a vetvicky budou :)
 
doggy
* 31. července 2012 [18:04:02] Re :: link
doggy » Maxidejf (15:57:44): diky ti, ja nakonec budu delat plnenej sem se rozhodl. rozpulim hermelin,vydlabu,vydlabany smicham s cottagem nejspis, s vydlabanyma vnitrkama rajcatek,ruznym korenim a jednu pulku pomazu pestem. a koupel z obyc oleje a dalsiho koreni.
 
utubutu
* 31. července 2012 [16:00:24] Re :: link
utubutu » já bych měla chuť na hermelíny naložené s tymiánem nebo jinou bylinkou, která vypadá jako větvička. a je mi vcluku jedno, jaká by to byla.
 
Maxidejf
* 31. července 2012 [15:57:44] Re :: link
Maxidejf » doggy (13:31:41): jiz dlouhodobe mi za inspiraci slouzi toto: Beanova Utopenco-Hermelinova Kucharka ... sepsano kdysi davno nadsencem/profikem a od ty doby to koluje v mnoha kopiich po netu ...
... kdyz ja chci nakladat hermeliny, tak si bud vyberu naky tenhle recept a jedu podle nej, nebo si ho prizpusobim bud dle sveho nebo necim co se mi libi v jinem receptu.. ;))
 
doggy
* 31. července 2012 [13:31:41] Re :: link
doggy » chystam se nakladat hermelin, podelite se o svuj oblibeny recept?
 
larynka
* 28. června 2012 [9:17:19] Re :: link
larynka » 913773 #PhoeniX (17:50:46): jo, to mam .D

dejfe diky!! .) hned se citim lepe .)
 
Hitoshi
27. června 2012 [19:39:51] Re :: link
Hitoshi » 913804 Bludička (19:38:05): pls pls postni ten burgr z více úhlů
 
Bludička
27. června 2012 [19:38:05] Re :: link
Bludička » 913759 larynka (17:12:59): mně se to taky nestává, obzvlášť když je třeba ještě zabalenej. a někde vám moc velkej burger propíchnout špejlí, ale imho to moc nepomáhá
 
Maxidejf
* 27. června 2012 [19:34:54] Re :: link
Maxidejf » 913796 uri (19:14:11): jak kdy a jakej burg ;) .. obas vede prubezny rovnani k este vetsi zkaze (napr. double-deckery zjo ;)) ..) ...
 
uri
* 27. června 2012 [19:14:11] Re :: link
uri » jo, tak kousek cibule nebo kdyz je tam na prouzky salat, tak to samzorejem taky upadne, ale neni to nijak hrozny ')

trik je v tom si to vzit do obou rukou a po kazdym kousnuti si to rovnat ')
 
Maxidejf
* 27. června 2012 [17:59:16] Re :: link
Maxidejf » jj ja toho taky mam rad v burgru milion, takze chapu ;) .. reseni je imho tu housku nerozriznout celou, ale nechat tam jakoby kus okraje ;)
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 405-424 z 952 :: dolů dospod >>