::R@keta >> Generation Web Vol.2>>

nástěnka Pečení, smažení, dušení --- stats --- home

více...
13. června 2025 [17:51:34]
Rakeťáci © 2008-2012
(nápověda)
(starý úvod)
Pečení, smažení, dušení
...zkrátka vše kolem vaření!

:: homepage
vlastník: sibka ::
80 odběratelů ::
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 1515-1534 z 9466 :: dolů dospod >>
bambi
12. května 2014 [13:00:51] Re :: link
bambi » pardon za velikost :D
 
bambi
12. května 2014 [13:00:31] Re :: link
bambi » já dělala nedávno tohle a můžu se toho užrat :)
https://oi60.tinypic.com/oi6fsw.jpg
 
utubutu
* 11. května 2014 [23:32:36] Re :: link
utubutu » Z8TH (23:28:23): měl by pachuť bezlepkový mouky, kterou tady přebily mandle.

btw jsem vlastně dala 200g mandlí a 150g lepkounský mouky (která je složená mimo jiné i z té rýžové, kterou doporučují)
 
uri
* 11. května 2014 [23:29:08] Re :: link
uri » did you activated them almonds?
 
Z8TH
11. května 2014 [23:28:23] Re :: link
Z8TH » utubutu (23:27:28): jak by chutnal, kdyby chutnal lepkounsky?
 
utubutu
* 11. května 2014 [23:27:28] Re :: link
utubutu » upekla jsem svůj první koláč pro lepkouny a výsledek je více než uspokojivý. nechutná to ani trochu lepkounsky, naopak to má moc dobrou chuť díky mandlím a máslu. kromě rebarbory nakrájené na menší kousky jsem na to dala i trochu jahod a ani to není potřeba cukrovat, jak recept doporučuje.
http://www.foodista.com/recipe/55XPLL3J/gluten-free-rhubarb-lemon-and-almond-cake
 
uri
* 11. května 2014 [16:31:22] Re :: link
uri » sem nevedel co se stehnama, tak sem zkusil tohle nicmene s vic omackou, at to nemam suchy

https://lh6.googleusercontent.com/-ck6qHrAy4QA/U2-Jn0D_ErI/AAAAAAAAEtc/CWnsnZlaDYI/s480-no/IMG_20140511_162816.jpg
 
doreen
11. května 2014 [9:58:58] Re :: link
doreen » Proste se tomu tak rika, kde je problem?
 
Sili
10. května 2014 [20:25:56] Re :: link
Sili » mne to prijde proste jako muslitycinka/ovesna susenka
nebo je v tom jeste nejaky kouzlo?
 
Sili
10. května 2014 [20:23:42] Re :: link
Sili » prosimvas co je flapjack?
googlim ale asi to moc nechapu
 
Jeremmy
10. května 2014 [20:09:07] Re :: link
 
doreen
10. května 2014 [8:30:51] Re :: link
doreen » Z8TH (1:36:03): je to jedna z variant, ale mouku tak prave davat nechci. ty vlocky se tam davaji namlety, coz by melo stacit imho, ostatne ani ve vetsine receptu mouka neni, takzr to urcite jde i bez toho (videla jsem to na vlastni oci)

Btw po vychladnuti to nakonec celkem drzelo
 
Z8TH
10. května 2014 [1:36:03] Re :: link
Z8TH » několikrát jsem jedl stejnojmenný výrobek zakoupený jako balený, složení obvykle čtu a pokud si dobře vzpomínám, byla ve složení mouka (nevím už jaká), to je to pojivo, ostatně mouka se uvádí ve složení snad všech extrudovaných musli které jsem kdy četl
 
doreen
9. května 2014 [18:12:11] Re :: link
doreen » 400g vloček, 150g másla, 60g muscovado, 3 lžíce golden syrupu, od oka semínka a oříšky.. v těch originálních receptech bylo většinou kolem 200g másla a 200g cukru/medu, takže to možná bylo tím, ale už takhle je to pekelně sladký
 
annie
9. května 2014 [18:08:13] Re :: link
annie » Jak jsi ho dělala?
Já dneska dělám dort k narozeninám pro přítele. Nemá moc rád sladké a nejí mléčné výrobky, ale má rád carrot cake, tak jsem u udělala mrkváč, který má místo cream cheese polevy polevu z kokosového krému.
 
doreen
9. května 2014 [10:36:48] Re :: link
doreen » Snazila jsem se upect flapjack, mam z toho zapekane musli, co se musi jist lzickou :D a je to teda pekna bomba
 
Morgen
2. května 2014 [20:52:04] Re :: link
Morgen » Sili (19:15:34): tak to dělám já
 
Sili
2. května 2014 [19:15:34] Re :: link
Sili » doreen (17:05:38): to mi rikal kolega neco podobnyho.
akorat myslim jenom banan a vejce.
 
doreen
2. května 2014 [17:05:38] Re :: link
doreen » 1 banán, 2 vejce, půl hrnku ovesných vloček, špetka soli.. rozmixovat, osmažit jako lívance,uuuuu
 
doggy
* 29. dubna 2014 [11:29:51] Re :: link
 
jen příspěvky od:
(zastavit refresh) << na vršek nahoru :: 1515-1534 z 9466 :: dolů dospod >>