utubutu »
upekla jsem svůj první koláč pro lepkouny a výsledek je více než uspokojivý. nechutná to ani trochu lepkounsky, naopak to má moc dobrou chuť díky mandlím a máslu. kromě rebarbory nakrájené na menší kousky jsem na to dala i trochu jahod a ani to není potřeba cukrovat, jak recept doporučuje. http://www.foodista.com/recipe/55XPLL3J/gluten-free-rhubarb-lemon-and-almond-cake
doreen »Z8TH (1:36:03): je to jedna z variant, ale mouku tak prave davat nechci. ty vlocky se tam davaji namlety, coz by melo stacit imho, ostatne ani ve vetsine receptu mouka neni, takzr to urcite jde i bez toho (videla jsem to na vlastni oci)
Z8TH »
několikrát jsem jedl stejnojmenný výrobek zakoupený jako balený, složení obvykle čtu a pokud si dobře vzpomínám, byla ve složení mouka (nevím už jaká), to je to pojivo, ostatně mouka se uvádí ve složení snad všech extrudovaných musli které jsem kdy četl
doreen »
400g vloček, 150g másla, 60g muscovado, 3 lžíce golden syrupu, od oka semínka a oříšky.. v těch originálních receptech bylo většinou kolem 200g másla a 200g cukru/medu, takže to možná bylo tím, ale už takhle je to pekelně sladký
annie »
Jak jsi ho dělala?
Já dneska dělám dort k narozeninám pro přítele. Nemá moc rád sladké a nejí mléčné výrobky, ale má rád carrot cake, tak jsem u udělala mrkváč, který má místo cream cheese polevy polevu z kokosového krému.